Monday, June 9, 2008

Doneaza... pentru ca altii sa nu se inalte (la ceruri)!


Se apropie Ziua Internationala a Donatorului.
Curaj!

1 comment:

Tudor Prisacariu said...

Salut,

Îmi face deosebită plăcere să te invit să participi la încotro, un proiect independent care îşi propune să reunească cele mai bune lucrări vizuale realizate în anii 2007 şi 2008 de către autori români.

încotro îşi propune să fie un etalon, o rampă de lansare, o sursă de dialog şi o interfaţă între universul vizual românesc şi cel din afara țării.

Lucrările selecţionate vor fi incluse într-un site web şi o revistă PDF ce vor fi lansate în ultimul trimestru al anului 2008. Nu există restricţii în privinţa mediului în care au fost realizate lucrările.

Termenul limită de expediere a lucrărilor este 15 octombrie 2008.

Pentru regulamentul complet și pentru a te înscrie, vizitează www.incotro.org

De asemenea, te încurajăm să dai mai departe acest mesaj tuturor celor interesați.

Numai bine,
Tudor Prisăcariu
încotro

Join - Raluca Teodoru & Matei Arnautu

Cu siguranţă aţi observat până acum moaca rotundă de pe Lună. De un mare succes s-au bucurat şi caii zburători, din nori cumulus, care au defilat pe cer la un moment dat. Mai ales că s-au transformat apoi în girafe, dragoni, şi în final în turnul ăla ciudat care semăna cu un far lovit de valuri. E-adevărat că nu toată lumea se uita în sus chiar atunci.

Mesterul care a turnat pardoseala de mozaic dintr-o baie, undeva la o vilă de la munte, a reuşit involuntar să deseneze din pietricele portretul unui bărbos care scoate limba. Nu cred că l-aţi văzut, dar sunt convins că toţi mozaicarii au lăsat pe fiecare din pardoselile pe care le-au executat, ceva similar.

E posibil să existe cineva care să nu fi observat nimic de felul ăsta. Totuşi până şi acela, a învăţat la şcoală că România seamănă cu un peşte, iar dacă o întorci cu Dobrogea în jos, cu un buchet de flori. Iar dacă aţi înfipt vreodată două furculiţe în două chifle şi v-aţi jucat cu ele precum Chaplin în "The Gold Rush", sunt şanse mari să vă placă lucrările artiştilor Raluca Teodoru şi Matei Arnăutu, din expoziţia "JOIN", deschisă în luna aprilie la Galeria MORA din Bucureşti.Text de Matei Arnautu
video

ONE PUPPET SHOW
FORWARD - REWIND
EXPERIMENT

PHOTOGRAPHY

SUBSTITUIRI

PHOTOGRAPHY

LA VIE EN ROSE - me, my usual life, covered with a fancy dress

PHOTOGRAPHY

NO COMMENT is a series of overlapping images belonging to different worlds, to different stories, but which, by sharing meanings can be read as part of the same narrative. or they can be just some images in which the roles of actor and public can be mistaken for one another; they mingle, they are separated only be screen - plans which can be moved at will.

Me

bucharest, Romania
multimedia artist

EXPERIMENT

EXPERIMENT

forward-rewind

forward-rewind

one puppet show

one puppet show

substitutes #4

substitutes           #4

#3

#3

#2

#2

#1

#1

la vie en rose

la vie en rose

no comment

serial